Webbplatsunderhåll

Våra website maintenance tjänster säkerställer att din hemsida är uppdaterad, säker och kör smidigt. Från regelbundna backup och säkerhetskontroller till innehållsuppdateringar och buggfixar, tar vårt team av experter hand om allt så att du kan fokusera på att växa ditt företag. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att hålla din hemsida i toppskick.

Webbplatsunderhållstjänster

Hemsida backup

Reguljära backups av din hemsida säkerställer att dina data är säkra och kan enkelt återställas vid oförutsedda händelser. Vi erbjuder schemalagda backups av dina hemsida filer och databas så att du kan vara säker på att din hemsida är säker.

Säkerhet och malware skanning

Säkerhet är mycket viktigt för alla webbplatser. Vi gör regelbundna skanningar för skanning av skadlig programvara, installation av SSL-certifikat, brandväggsskydd och regelbundna programuppdateringar för att förhindra att sårbarheter utnyttjas av cyberbrottslingar.

Prestandaoptimering

Vårt expertteam använder olika tekniker såsom kodoptimering, bildkomprimering, cachning och minifiering för att förbättra webbplatsens hastighet och prestanda, vilket förhindrar frustrerade användare, hög avvisningsfrekvens och låga sökmotorrankningar

Programvaruuppdatering

Hemsida programvara och plugins måste uppdateras regelbundet för att bibehålla kompatibilitet med de senaste webbläsarna och säkerhetsuppdateringar. Vårt team ser till att din hemsida är uppdaterad med de senaste programvaruuppdateringarna och säkerhetsuppdateringarna så att din hemsida är säker och tillgänglig för dina kunder.

Innehållshantering

Att hålla ditt hemsidans innehåll uppdaterat och aktuellt är viktigt för att engagera dina kunder och hålla dem informerade. Vi erbjuder innehållshanteringstjänster för att se till att ditt hemsidans innehåll är relevant och engagerande, så att dina kunder fortsätter att besöka din hemsida.

Analyser och rapportering

Att mäta din hemsidas prestanda är viktigt för att förstå dina kunders beteende och optimera din hemsida för bättre prestanda. Vi erbjuder analys- och rapporteringstjänster som ger detaljerad insikt i din hemsidas prestanda och användarbeteende, så att du kan fatta datadrivna beslut och förbättra din hemsidas ROI.

Vikten av att underhålla din webbplats

Förbättra användarupplevelsen, SEO och säkerhet. När potentiella kunder söker efter information, kvalitet och expertis är din webbplats förmodligen det första de tittar på. Det är då underhåll av webbplatsen blir avgörande. Regelmässiga uppdateringar och revideringar av innehåll hjälper din webbplats att engagera och behålla besökare samtidigt som den bibehåller en hög sökresultatrangordning. Det finns många andra skäl till att hålla din webbplats uppdaterad på regelbunden basis, inklusive:

Ökad säkerhet

Det finns inget viktigare än säkerheten för din webbplats, särskilt om den lagrar känslig information. Frekventa programuppdateringar och säkerhetsuppdateringar är avgörande för att hålla din webbplats säker och skyddad. Hackare kan vara lockade till en webbplats som inte har uppdaterats på länge. Dessutom kan bristande hantering av säkerhetsproblem under en längre tid leda till nedtid eller eventuellt total affärsförlust.

Förbättrad användarnöjdhet

Se din webbplats från besökarens perspektiv. Du blir irriterad om behandlingstiden är långsam och det finns trasiga länkar över hela webbplatsen. Men du kommer att vara nöjd om webbplatsen är väl underhållen, med bra webbdesign och nödvändig information. Din högsta prioritet är trots allt att erbjuda en fantastisk användarupplevelse. Dina besökare kommer att imponeras av en bra webbplats, vilket uppmuntrar dem att använda dina produkter och tjänster. Dessutom blir de varumärkesfrämjare genom att rekommendera ditt varumärke till sina familj och vänner.

Förbättrad SEO

Google gillar webbplatser som är väl optimerade och levererar mest värdefullt innehåll. Om din webbplats omriktningar är ineffektiva kommer ditt företags sökresultatrangordning att lida. Om Google granskar din webbplats och upptäcker problem kan du bli avindexerad. Syftet med din webbplats är att generera besökare, så att hålla den uppdaterad med relevant data, nyheter, sökord och annan information kan hjälpa dig att vara aktuell.

Vad ingår i listan över webbplatsunderhållstjänster?

Här är en lista över våra hemsida underhållstjänster som inkluderar viktiga tjänster för att säkerställa prestanda och säkerhet för din webbplats:

Sårbarhetsskanning

Regelbunden sårbarhetsskanning är nödvändigt för att upptäcka och hantera säkerhetsrisker på din webbplats, t.ex. spam och hackningsförsök.

Reparationer och felkorrigeringar

Intern och extern länkar bör kontrolleras för att säkerställa att det inte finns några brutna länkar eller fel på webbplatsen, vilket kan skada användarupplevelsen och sökmotorrankingen.

Webbläsarkompatibilitetstestning

Din webbplats måste fungera korrekt på de vanligaste webbläsarna, såsom Chrome, Firefox, och Safari, samt mindre kända webbläsare.

Webbplatsens hastighet

Webbplatsens hastighet är avgörande för användarupplevelsen. Analysera din webbplats med verktyg som Yahoo's YSlow eller Google Pagespeed Insights för att identifiera faktorer som påverkar hastigheten.

Programvaruuppdateringar

Viktig programvara på din webbplats, inklusive CMS, teman och plugins, måste uppdateras för att garantera prestanda och säkerhet. Mindre viktig programvara bör också uppdateras om det är relevant.

Backup av webbplatsen

Regelbundna säkerhetskopior av din webbplats garanterar att du kan återställa din webbplats om den kraschar eller om data förloras av någon anledning

Sökmotoroptimering (SEO)

SEO är viktigt för att din webbplats ska rankas högre i sökmotorerna. Identifiera problem som påverkar rankingen och optimera webbplatsen med rätt nyckelord och länkar.

Vill du starta ett projekt med oss?

Om du är intresserad av att diskutera ditt projekt eller en idé vidare, tveka inte att kontakta oss via e-post eller telefon. Var vänlig bifoga en kort sammanfattning av ditt projekt och relevant information när du kontaktar oss. Vi ser fram emot möjligheten att arbeta med dig.

contact us, contact, email-2993000.jpg